Frenky & Frank boeken

Frenky en Frank boeken? Ze komen u graag bezoeken! Frenky en Frank maken er met het grootste gemak een feestje van; niets is te gek en alles kan! Er zijn een heleboel mogelijkheden, dus maken we graag een offerte op maat. Hieronder noemen we een aantal voorbeelden, maar als u zelf een goed idee hebt kunt ons uiteraard ook een mail sturen. Vraag hier uw offerte aan en vergeet daarbij niet uw naam en contactgegevens te vermelden!

Waar kunt u ons voor boeken ?

Frenky de clown

Frank de spreekstalmeester of circus directeur

 

Workshop Clownerie

Nieuw in ons aanbod een een workshop clownerie, dit is een lesprogramma voor op scholen etc. inclusief clown Frenky voor de klas, dat is lachend leren.

Kinderfeestje

Dat is leuk een echte circusclown op je kinderfeestje, of het nou een verjaardag, comunie of andere feestelijke gelegenheid is, met Frenky is het altijd feest.

Animatie op uw evenement, u vraagt en wij draaien ! Ballonnen bijvoorbeeld of bordjes, of allebei ! 

Als de ruimte het toelaat dan komt clown Frenky op zijn vrolijke rode clownsfiets en is gelijk de blikvanger op elk evenement. Is er geen ruimte om te fietsen dan neemt Frenky gewoon een koffer vol verrassingen mee.

Meet and greet

Bij u in de winkel, het winkelcentrum, een braderie of kermis.

Voorleesmiddag

Bij u in de bibliotheek of in de (boek)winkel lezen wij voor uit eigen werk.

Jongleer workshop

Altijd al willen leren jongleren ? Wij geven workshops voor groot en klein. Ook op scholen als de juf niet te streng is voor Frenky.

Consumentenactie

De ultieme spaaractie voor uw supermarkt of winkelketen; sparen voor het Frenky en Frank boek of elk ander Frenky en Frank product! Met als finale Frenky of Frank bij u op locatie.

Pretparkshow

Bent u de baas van een pretpark en u wilt iets anders , dan komen wij graag een keer bij u op bezoek. Frank presenteert dan een goed plan op maat, voor een onvergetelijke pretparkshow, terwijl Frenky ondertussen de achtbaan test.

Opening

Voor de opening van uw bedrijf, winkel, feestweek of andere festiviteit zetten we graag alles opzij! Wat er ook gebeurt; wij zijn er graag bij!

TV serie

Frenky en Frank zijn wereldberoemd op de maan, maar ze willen hier ook graag beroemd worden! Bent u de baas van een televisiezender, een programmadirecteur of producent van kinderseries met een goed idee? Dan mag u ons bellen hoor! 0622670455

Film

Frenky vindt alles leuk, maar Frank heeft sterallures. dus hij ziet zichzelf ook graag in de bioscoop op het witte doek. Bent u filmproducent en heeft u ook zoveel zin om met de vrolijke vrienden een film te maken? Dan komen ze graag op de koffie met popcorn bij u!

Reclamecampagne

U wilt iets nieuws, vrolijks, fris en aansprekends ? Wij stellen ons graag beschikbaar.


 

Frenky en Frank zijn de vrolijkste gasten op uw feest!
Wilt u een clown huren die de lachers op zijn hand heeft?
Of een circusdirecteur die mensen statig zal toespreken? Neem dan contact met ons op!
De mogelijkheden zijn eindeloos; Meet and Greet, voorleesmiddag, voorlezen, jongleren, jongleerworkshops, consumentenactie, pretparkshow, opening, tv serie, film, reclamecampagne, verjaardagsfeest, kinderfeest, kinderfeestje, kinderfeestjes, kermis, communie, feest, clownsworkshop, workshop clownerie.