Animatie op uw evenement

Animatie op uw evenement, u vraagt en wij draaien ! Ballonnen bijvoorbeeld of bordjes, of allebei ! 

Als de ruimte het toelaat dan komt clown Frenky op zijn vrolijke rode clownsfiets en is gelijk de blikvanger op elk evenement. Is er geen ruimte om te fietsen dan neemt Frenky gewoon een koffer vol verrassingen mee.

Ballonfiguren draaien, kinderen een rode neus schminken, interactief jongleren met balletjes en bordjes op stokjes, een goochel truc hier of daar, tussendoor even op de foto en producten uitdelen ter promotie van het evenement. het is maar een kleine greep uit de koffer vol entertainment die Frenky meeneemt.

Te boeken per uur of meerdere uren.

Let op, u kunt bij ons ook andere karakters of typetjes boeken, zoals Politieagent, Burgemeester, Circusdirecteur, Kelner, Kok, of Fotograaf.

Wilt u meer informatie, heeft u een speciale wens, neem dan snel contact met ons op.

Ballonfiguren draaien, kinderen een rode neus schminken, interactief jongleren met balletjes en bordjes op stokjes, een goochel truc hier of daar, tussendoor even op de foto en producten uitdelen ter promotie van het evenement. het is maar een kleine greep uit de koffer vol entertainment die Frenky meeneemt. Kermis, promotie, open dag, opendeurdag, bedrijfsfeest, kinderanimatie, leuke dingen voor kinderen, leuk, heel leuk extra leuk. Typetjes zoals, circus directeur, kok, politie agent, burgemeester, kelner, kok, fotograaf.