Over Frenky & Frank

Frenky

Hoi! Ik ben Frenky. Wat leuk dat je op onze website bent en hier over mij komt lezen. Ik ben een clown, met een vrolijke rode neus. Ik heb altijd een blauw jasje en een blauwe broek aan en een rood hoedje op. Mijn schoenen zijn eigenlijk iets te groot, dus ik struikel nog wel eens. Als dat in het circus gebeurt moeten de mensen daar hard om lachen. Maar dat vind ik niet erg, want ik zorg graag voor een gulle lach! Daar wordt iedereen vrolijk van. Ik ook.

Vroeger gaven we voorstellingen op de maan. Maar op een dag ging het daar heel hard waaien en toen begon de maan rond te draaien. We vielen uit de lucht; patsboem op de grond. Hoe het verder ging kun je lezen in ons boek, want dat staat vol met foto's van ons eerste avontuur. Ik neem het boek altijd mee naar bed samen met mn knuffeldier.

Wist je dat ? Frenky heeft in heel europa gewerkt, onder andere bij circus Herman Renz.

 

 
 
Frank

Dag hoor! Ik ben Frank. Ik ben heel erg slim en bedenk alle klusjes die ik Frenky laat opknappen. Ik had ook bedacht dat het slim zou zijn om hier een circus te beginnen, nadat we van de maan waren gevallen. Je moet namelijk doen waar je goed in bent. En ik ben goed in de baas spelen. Ik heb ook een hobby en dat is eten; lekker en het liefst een bord vol! Spaghetti bijvoorbeeld! Mmm...

Op deze website kunnen jullie alles lezen over mij en over Frenky maar je kunt hier natuurlijk ook spelletjes spelen, een kleurplaat downloaden of ons eerste filmpje bekijken. Wij hebben hier ook een winkeltje, maar als je daar iets wilt kopen moet je dat natuurlijk wel even aan je vader of moeder of opa of oma vragen. Behalve het boek en de poster zijn de jongleerballen favoriet, want daarmee kun je indrukwekkende circustrucs oefenen! En als je dan heel goed bent, kun je later optreden in ons circus of op je eigen verjaardagsfeestje.

Wist je dat : Frank is spreekstalmeester geweest bij circus Herman Renz en hij presenteerde ook het zomercircus in de Efteling. 

Frenky en Frank zijn twee kindervrienden, voor kinderen van alle leeftijden. Of het nou peuters, kleuters, jongens, meisjes of volwassenen zijn. Iedereen die vrolijke vrienden wil hebben of opgevrolijkt wil worden bezoekt de website van Frenky en Frank. Je vind hier spelletjes, spulletjes, filmpjes, en nog veel meer, kortom een leuke website met educatie en informatie. U kunt via deze website ook contact met ons opnemen of de webshop bezoeken. Referenties: Circus Renz , Circus Herman Renz, Nederlands Nationaal circus.