Frank

Dag hoor! Ik ben Frank. Ik ben heel erg slim en bedenk alle klusjes die ik Frenky laat opknappen. Ik had ook bedacht dat het slim zou zijn om hier een circus te beginnen, nadat we van de maan waren gevallen. Je moet namelijk doen waar je goed in bent. En ik ben goed in de baas spelen. Ik heb ook een hobby en dat is eten; lekker en het liefst een bord vol! Spaghetti bijvoorbeeld! Mmm...

Op deze website kunnen jullie alles lezen over mij en over Frenky maar je kunt hier natuurlijk ook spelletjes spelen, een kleurplaat downloaden of ons eerste filmpje bekijken. Wij hebben hier ook een winkeltje, maar als je daar iets wilt kopen moet je dat natuurlijk wel even aan je vader of moeder of opa of oma vragen. Behalve het boek en de poster zijn de jongleerballen favoriet, want daarmee kun je indrukwekkende circustrucs oefenen! En als je dan heel goed bent, kun je later optreden in ons circus of op je eigen verjaardagsfeestje.

Wist je dat: Frank is spreekstalmeester geweest bij circus Herman Renz en hij presenteerde ook het zomer circus in de Efteling.

 

Lees hier over Frenky

 

Frank de circus directeur en spreekstal meester was onder andere te zien in het Nederlands nationaal circus Herman Renz en in de Efteling.